Volledig raamrubber vervangen

  This site uses cookies. By continuing to browse this site, you are agreeing to our Cookie Policy.

  • Volledig raamrubber vervangen

   Gisteren is het complete voorraam rubber vervangen (gedeelte waar het dak opent/sluit rondom) vanwege lekkage en eerder slecht gemaakt prutswerk. Vanochtend kwam ik er achter dat waar het in eerste instantie lekte nu droog was , echter lekt nu de bijrijderskant. Kunnen jullie met me meedenken wat dit kan zijn? Kan morgen weer terecht bij de garage, monteur had het er over dat het kan zijn doordat het rubber zich nog met zetten? :heulen:
  • bij mij zat er toen ik de auto kocht al een soort bobbel in het rubber, ( was denk ik iets onder gestopt bij de vorige eigenaar) mogelijk om hier het rubber iets dikker te laten worden en zo een lekkage te voorkomen.
   Had geen lekkage dus nooit verder wat mee gedaan, indien er zeker is dat een rubber dus ergens niet aansluit kan er mogelijk wat onder het rubber worden geplaatst zodat deze beter aansluit.
   Kijk ook even naar het busje waar de dakraam bij het voorraam mee sluit die was bij mij iets opgedikt met iets van tape ofzo dan trekt de haak deze iets strakker aan natuurlijk dus dan sluit daar het dak wat strakker

   greets